Грушево-Яблучний пиріг

Випічка, Десерти

Грушево-Яблучний пиріг
Яйце куряче2 шт. Цукор-Пісок80 г
Кефір250 молРозпушувач1 ч. л.
Ванілін2 трісокБорошно1 ст.
Груша4 шт.Яблуко4 шт.
Соняшникове масло нерафіноване5 мол

Опис рецепта - Грушево-Яблучний пиріг:

Солодкий, ніжний, смачний, повітряний грушово-яблучний пиріг


Крок 1:



 Грушево-Яблучний пиріг - готування

Для готування пирога нам знадобиться: яблука, груші, кефір, розпушувач, цукор, яйця, ванілін, борошно, масло соняшникове.


Крок 2:



 Грушево-Яблучний пиріг - готування
Яйце куряче2 шт.
Цукор-Пісок80 г

У глибокій мисці з'єднуємо цукор і яйця, збиваємо віночком у пишну масу.


Крок 3:



 Грушево-Яблучний пиріг - готування
Кефір250 мол

Додаємо кефір, знову збиваємо за допомогою віночка.


Крок 4:



 Грушево-Яблучний пиріг - готування
Розпушувач1 ч. л.
Ванілін2 трісок

Потім, додаємо ванілін і розпушувач.


Крок 5:



 Грушево-Яблучний пиріг - готування
Борошно1 ст.

Додаємо борошно, перемішуємо в однорідну масу за допомогою віночка. Тісто повинне вийде не дуже густим, без грудочок.


Крок 6:



 Грушево-Яблучний пиріг - готування
Груша4 шт.

Груші помити, обсушити й порізати часточками.


Крок 7:



 Грушево-Яблучний пиріг - готування
Яблуко4 шт.

Яблука помити, обсушити, порізати дрібними кубиками.


Крок 8:



 Грушево-Яблучний пиріг - готування
Соняшникове масло нерафіноване5 мол

Форму для випічки, добре змазуємо соняшниковим маслом. На дно форми наливаємо тісто, приблизно в товщину двох пальців.


Крок 9:



 Грушево-Яблучний пиріг - готування

Викладаємо яблука на тісто.


Крок 10:



 Грушево-Яблучний пиріг - готування

Заливаємо яблука тістом.


Крок 11:



 Грушево-Яблучний пиріг - готування

Зверху на тісто викладаємо часточки груш.
Випікаємо пиріг у розігрітої, до 200 градусів духовці, близько години. Готовність пирога перевіряємо дерев'яною шпажкою.


Крок 12:



 Грушево-Яблучний пиріг - готування

Через час, дістаємо готовий пиріг, залишаємо його у формі, пиріг повинен повністю охолонути Тільки після остигання пірог можна діставати з форми.


Крок 13:



 Грушево-Яблучний пиріг - готування

Готовий пиріг перекладаємо на блюдо
Прикрашаємо по своєму смакові.
Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок