Рагу з стручкової квасолі. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Легкий, літній, рагу низькокалорійне.Воно смачне і гарячим, і холодним.

Інгредієнти:


  • Квасоля стручкова
    700 г

  • Морква
    1 шт.

  • Цибуля ріпчаста
    1 шт.

  • Кабачок
    1 шт

  • Томатне пюре
    250 г

  • Помідори
    5 шт.

  • Часник
    3 зуб.

  • Сіль, перець
    за смаком

  • Цукор
    1 чай. лож.

  • Олія рослинна
    3 ст. лож.

Приготування:


Крок 1
Кабачок дрібно нарізаємо. Ми вирізали спеціальним пристосуванням, але це не обов'язково. Якщо шкірка тверда, почистіть її.
Рагу из стручковой фасоли
Крок 2
Квасоля наріжте шматочками і відваріть в підсоленій воді до готовності.
Рагу из стручковой фасоли
Крок 3
Цибулю і моркву дрібно наріжте.
Рагу из стручковой фасоли
Крок 4
Цибулю і моркву обсмажте на рослинному маслі. Коли вони стануть м'якими, додайте до них кабачок, закрийте кришку і обсмажте разом.
Рагу из стручковой фасоли
Крок 5
Квасолю відкиньте на друшляк.
Рагу из стручковой фасоли
Крок 6
Помідори поріжте часточками, часник дрібно порубаєте.
Рагу из стручковой фасоли
Крок 7
Часник і помідори надішліть на сковороду до овочів, а також з ними відправте томатне пюре.
Рагу из стручковой фасоли
Крок 8
Коли всі овочі будуть готові, приєднайте до них варену квасолю, посоліть, поперчіть, додайте цукор.
Рагу из стручковой фасоли
Готово!
Наше рагу готово. Приємного апетиту!
Рагу из стручковой фасоли

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок