Фрикадельки з овочами. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Дуже смачні фрикадельки з овочевим гарніром. Швидко, просто і смачно!

Інгредієнти:


  • Свинина
    300 р.

  • Шпик
    70 р.

  • Рис
    120 р.

  • яйце куряче
    1 шт.

  • Цибуля ріпчаста
    1 шт.

  • Майонез
    2 ст. л.

  • Сіль і спеції
    за смаком

  • Баклажан
    200 р.

  • Перець болгарський
    1 шт.

  • Помідор
    2 шт.

  • Петрушка
    за смаком

Приготування:


Крок 1
Цибуля ріпчаста очистити, вимити й нарізати кубиками. Якщо сильно гірчить цибулю, після нарізки облийте його окропом.
Фрикадельки с овощами
Крок 2
Свинину і свинячий шпик нарізати кубиками і пропустити через м'ясорубку. Додати у фарш цибуля, яйце, майонез, сіль і приправи. Рис відваріть, остудіть і додайте до фаршу. Ретельно перемішайте. В якості приправ я використовувала: куркума, хмелі-сунелі, паприку. Ви можете вибрати будь-які спеції, які вашій душі завгодно.
Фрикадельки с овощами
Крок 3
З отриманої маси сформуйте кульки.
Фрикадельки с овощами
Крок 4
Обсмажте кожен кульку на рослинному маслі. Обсмажені кульки викладіть у форму, змащену маслом.
Фрикадельки с овощами
Крок 5
Баклажан вимити і очистити. Нарізати кубиками.
Фрикадельки с овощами
Крок 6
Болгарський перець вимити, очистити від насіння і нарізати кубиками.
Фрикадельки с овощами
Крок 7
Помідори вимити. Вирізати плодоніжку і нарізати кубиками.
Фрикадельки с овощами
Крок 8
Змішати перець, томати і баклажани, обсмажте все на олії до напівготовності. Баклажан можна замінити кабачком.
Фрикадельки с овощами
Крок 9
Обсмажені овочі викладіть у форму до фрикадельок. Посоліть, поперчіть і прикрасьте зеленню петрушки.
Фрикадельки с овощами
Готово!
Запікайте тридцять хвилин при температурі 180С.
Фрикадельки с овощами

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок